Smartlog v3 » palmerstona » Bondo: Vi har gjort alt for at undgå konflikt
Opret egen blog | Næste blog »

Bondo: Vi har gjort alt for at undgå konflikt

23. Mar 2013 07:26, palmerstonaLærernes chefforhandler Anders Bondo Christensen giver Kommunernes Landsforening skylden for, at forhandlingerne i Forligsinstitutionen om lærernes arbejdstid er brudt sammen.

 »Vi er kommet KL i møde på stort set alle deres krav. Vi er i forhandlingerne Nike Free Run Sko  gået ind på deres bane om, at lærerne skal reguleres som andre offentligt ansatte. Vi har accepteret en fast arbejdstid på 37 timer, og vi har accepteret, at skolelederen afgør, hvad lærerne skal have af tid til forberedelse i de forskellige fag«, siger formanden for Danmarks Lærerforening.

Bondo vil fortsætte
Det lykkedes ikke forligskvinde Mette Christensen at finde frem til et Kvinder Nike Free 7.0  kompromis, men Anders Bondo Christensen er villig til at fortsætte forhandlingerne frem til klokken 23.59 den 31. marts, hvor KL har varslet lockout af lærerne.

LÆS OGSÅOverblik: Alt hvad du bør vide om lærerkonflikten

»Vi er gået med til, at de kommuner, der vil, kan følge KL's krav hele vejen, mens andre kommuner kan lade være. Den enkelte kommune bør bestemme selv, men det ville KL ikke være med til. De har slet ikke rykket sig i forhandlingerne«, siger lærernes formand.

Han er klar til at bruge hele påsken på at forhandle om nødvendigt.

Elever skal ikke være gidsler
»Vi skal undgå at tage eleverne som gidsler. Det giver ikke en god  Nike Free folkeskole at tvinge noget ned over lærerne og eleverne. Jeg synes, det er ærgrerligt, at Kl har låst sig helt fast på deres forslag. Vi har bøjet os langt. Faktisk så langt, at jeg ikke synes, det er hensigtsmæssigt, men vi vil gøre alt for at undgå en konflikt«, siger Anders Bondo Christensen.


Relaterede